Rosévin har/er aldrig faldet i min smag, lige så lidt "rysteribs" - men ribsgelé, mums :-D Jeg forstår ikke, hvorfor at sligt en spise bruges så sjældent som tilbehør/eller supplement i sovs; hører nærmest kun julen til :( Ditto andre gode gelé'er eller marmelader...
Jeg har høstet 2 kg ribs, og ikke et gram er blevet til gele! Næh jeg har lavet syltetøj. Og det bruges med rund hånd i saucer og som tilbehør til mangt og meget, f.eks. Forloren Hare! Året rundt!
3 kommentarer:
Rosévin har/er aldrig faldet i min smag, lige så lidt "rysteribs" - men ribsgelé, mums :-D
Jeg forstår ikke, hvorfor at sligt en spise bruges så sjældent som tilbehør/eller supplement i sovs; hører nærmest kun julen til :( Ditto andre gode gelé'er eller marmelader...
Det 'så sandt som det er sagt!
Jeg har høstet 2 kg ribs, og ikke et gram er blevet til gele!
Næh jeg har lavet syltetøj. Og det bruges med rund hånd i saucer og som tilbehør til mangt og meget, f.eks. Forloren Hare! Året rundt!
Røde glæder i sensommeren - dejligt billede Elin!
Send en kommentar