torsdag den 29. maj 2014

Little Red Jonsered!

Jeg elsker bare at slå græs!

onsdag den 21. maj 2014

Verdens Mindste Jordbærbed

Klematis 'Montana' blomstrer nu overdådigt henover Hønsehuset.
I skovhaven blomstrer Liljekonvaller og Akelejer mellem de store Skovbregner.


Og 'Verdens Mindste Jordbærbed' har vi som altid i en balje ved bryggersdøren :-) Mellem jordbærplanterne vokser Mexikansk Nellike med knaldrøde blomster. Til højre Slyng Pelargonie, også med stærkt røde blomster.

lørdag den 10. maj 2014

Det drysser . . .

Så er det sidste udkald for blomsterfesten. Nu drysser de, og det mindste vindpust gør kun skaden større! Det er i dag jeg har inviteret til Hanami, en dag hvorvi nyder blomsterne, maler blomsterne, fotograferer eller bare vegeterer under de Lyserøde skyer. Desværre lyder vejrmeldingen fra DMI på gråvejr, regnbyger og endda hagl . . . nu må vi se hvad vi så finder på :-)





tirsdag den 6. maj 2014

Forår i Drivhuset

Alt går planmæssigt i Drivhuset, selv den visne pind, der hedder en Vinstok, og som stod med små skimmelagtigt betrukne knopper, er nu i fuld vigør og skyder lange skud i alle retninger! Jeg troede den var gået ud, men nej, der er liv og ikke nok med det: der kommer druer, for den bærer en anselig mængde blomsterstande!

I bedet til venstre er der plantet salat ud. Salaten såede jeg i små potter i midten af april og plantede ud d. 25. april. Salat i drivhuset er en succes i forhold tl andre år med salat på friland/i højbedet. Sneglene åd den allere i starten af vækstperioden og dét, de ikke åd, var alligevel uspiseligt med slimede sneglespor. Nu har vi frisk og ren salat, lige til at plukke med ind i køkkenet!
Jordbærplanterne stortrives og har allerede mange små, grønne bær. De er en del foran planterne ude i haven.