lørdag den 27. december 2014

Julebesøg i Haven


























Efter  i meget lang tid slet ikke at have set hverken dyrene eller nogle af de sorte og røde egern, fik vi pludseligt og overraskende alle 3 dyr at se 2. Juledag og lidt senere var der et egern ude ved foderpladsen, i fuld gang med at samle hasselnødder fra brættet, som den gravede skyndsomt ned i græsplænen! Hyggeligt at følge dyrelivet fra vinduerne og især var det en glædelig overraskelse at se alle 3 dyr, de to lam med råen, efter at der jo faktisk er blevet skudt ret meget i skovene her omkring gården. Jeg troede vist egentlig, at mindst et lam var endt som Julebuk :-)


tirsdag den 16. december 2014

fredag den 12. december 2014

Julekassen






Julekassen er hentet ned fra Loftet. Julebukken er på plads og et Julevindue er pyntet med de samme ting som altid :-) Mere bliver det ikke til, men et juletræ skal vi da have ind senere.

tirsdag den 2. december 2014

Juletræer sælges!

Så er der træer på Gårdspladsen! Fra nu og frem til 24. december sælger vi Juletræer i alle størrelser, smukke Normannsgran, hver dag fra 10 - 17. Fredag fra 15 - 17. Vi har også bundter med Pyntegrønt. Adressen er: Tisetvej 116, 8340 Malling.